Haz

Meslek, insanlara yararlı mal ya da hizmet üretmek ve karşılığında para kazanmak için yapılan, belli bir eğitimle kazanılan sistemli bilgi ve becerilere dayalı, kuralları toplumca belirlenmiş etkinlikler bütünüdür.

Mesleki eğitim; toplumsal hayatın her alanında ihtiyaç duyulan mesleklerde kalifiye teknik elemanlar yetiştirilmesi için gerekli bilgi ve becerilerin verildiği eğitim türüdür.

Ülkemizin sürdürülebilir ekonomik ve sosyal gelişmesini sağlayabilmesi, küresel rekabette yerini alabilmesi, eğitime ayrılan kaynakları daha verimli ve etkin kullanabilmesi için temel dayanak noktası eğitim sisteminin tüm süreçlerinin kaliteye dayalı hale getirilmesidir.

Daha geniş bilgi için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.

Haz

Yeni markamız Türk Patent Kurumu tarafından tescillenmiştir süreçte emeği geçen müdür yardımcımız Erhan Yılmaz'a teşekkür ediyorum kurumumuza ve ilçemize hayırlı olsun.

Nis

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ KURUMUMUZDA AÇILACAK OLAN E-SINAV SALONUNDA BİR DİZİ İNCELEMELERDE BULUNDU.

Nis

TERME İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NE ATANAN İSMAİL RAHMAN KÖSE KURUMUMUZ ZİYARET ETTİ.

Mrt

MESLEKİ EĞİTİM MERKEZLERİNİ TANITMAK AMACIYLA SANAYİ SİTESİ ESNAFLARINI ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR..

Mrt

YAPTIĞIMIZ PLANLAMA DOĞRULTUSUNDA 09/03/2022 TARİHİNDE KOZLUK ORTAOKULU 8. SINIF ÖĞRENCİ VE VELİLERİNE MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ TANITIMI YAPTIK..

Mrt

KURUMUMUZU VE MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ PROGRAMINI TANITMAK İÇİN İTO ŞEHİT KİBAR KORHAN KOÇ ORTAOKULUNDAYIZ.

Mrt

OKULUMUZ REHBERLİK ÖĞRETMENİ GÜRKAN KARADAĞ TARAFINDAN ANAFARTALAR ORTAOKULU VE CUMHURİYET ORTAOKULU 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE KURUM TANITIMI YAPILDI.

Mrt

YANINDA ÇIRAK, KALFA ÇALIŞTIRAN İŞVERENLERİMİZE EYLÜL, EKİM, KASIM VE OCAK AYLARI İÇİN İSTENMİŞ OLAN ÖDENEKLER TERME MAL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE GELMİŞTİR. KURUMUMUZCA YAPILACAK ÖDEME İŞLEMLERİNİN ARDINDAN; YİNE MALMÜDÜRLÜĞÜ VE ZİRAATBANKASI İNCELEMELERİ SONUCUNDA İŞVERENLERİMİZİN HESABINA YATACAKTIR.

BİLGİNİZE ÖNEMLE SUNULUR....

Mrt

KURUMUMUZ MÜDÜR YARDIMCISI ERHAN YILMAZ'IN VE MATEMATİK ÖĞRETMENİ CANDAN TEKİNASLAN'IN DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLADIK..

Mrt

TEKNOFEST 2022 YARIŞMALARI BU YIL SAMSUN'DA!

Ekm

TERME MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ TANITIM FAALİYETLERİ KAPSAMINDA İLÇEMİZDE FAALİYET GÖSTEREN TUĞRA EĞİTİM MERKEZİ VE SİNA OKULLARINI ZİYARET ETTİK. ÖZEL ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN NELER YAPABİLECEĞİMİZİ KONUŞTUK.

Ekm

MESLEKİ EĞİTİMİ TANITIM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA FATİH ANADOLU LİSESİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİK.

Ekm

HER ZAMAN HER ORTAMDA MESLEKİ EĞİTİMİ TANITMAYA DEVAM EDİYORUZ.