Kas

Bilinçli Teknoloji Kullanımı seminerlerimiz devam etmektedir.

Kas

Değerler kulübü olarak okulumuzda "Çevreme Duyarlıyım Değerlerimize Sahip Çıkıyorum"

projesi kapsamında Kasım ayı değerlimiz:sorumluluk, öz denetim konulu panomuz sergilenmiştir.

Kas

"Bunları  sakın okuma" adlı haftalık panomuz. Pazarlama ve perakende alanı öğrencimiz Abdul Kadir CANDAN,

Mobilya Alanı öğrencimiz Bekir ÖZTÜRK  tarafından hazırlandı.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Terme Mesem öğretmenleri, öğrencileri, işyeri temsilcileri ve davetlilerimiz ile coşkuyla kutlandı.

Ekm

projesi kapsamında Ekim ayı değerlimiz:edep, nezaket ve saygı konulu panomuz sergilenmiştir.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlu olsun.

Cumhuriyetimizin 100. yılı nedeniyle Terme Mesleki Eğitim Merkezimizde sunacağımız

Cumhuriyet Bayramı Kutlama Programına katılımınızdan onur duyarız.

Ekm

"OKUSAM Projesi Kapsamında Cumhuriyet Temalı Kitap Okuma Etkinliği"

Terme MESEM okuyor.

Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılı etkinlikleri kapsamında

Terme Mesem öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile

"Cumhuriyet Temalı Öğretmen / Öğrenci Serbest Kürsü Konuşmaları" etkinliği gerçekleştirdik.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı Toplantısı gerçekleştirdik.  Kurum Müdürü Tuncay ÖZGENÇ yeni yılın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Mesleki Eğitim Merkezi Uygulama Sınavlarımız başarıyla tamamlanmıştır. Tüm kalfalarımıza ve ustalarımıza hayırlı olsun. Terme MESEM olarak iş hayatlarında başarılar dileriz.

Nis

Erasmus Mesleki Eğitim projesi kapsamında Almanya'nın Dorsten şehrinde staj görecek olan öğrencilerimiz ve öğrenme faaliyetine katılacak olan öğretmenlerimiz gerekli çalışmaları tamamlayarak hareketlilik öncesi son toplantısını gerçekleştirdi.

Terme MEM

İsmail R Köse

Termemesem Terme

Tuncay Özgenç

Engin Çağlar

Yücel Koç

Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor Projesi

Meslek Lisesine bağlı öğrencilerin öğrenim gördüğü alanlarda  toplum hizmeti kapsamında belirli bir plan ve proje dâhilinde yerel imkânlarla 2017 yılından itibaren uygulanmaya başlayan "Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerimizle Buluşuyor Projesi" nin kapsamı genişletilerek 2023 yılında da "Meslek Lisesi Öğrencileri Hayata Dokunuyor" şeklinde devam edecektir.

Ara

MEB Önceki Öğrenmelerin Tanınması, Denklik ve Ölçme Değerlendirme Esaslarına İlişkin Yönerge kapsamında Kalfalık ve Ustalık Sınavları yapılıyor.

Ara

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE KURUMUMUZDA PROGRAM DÜZENLENDİ.

Haz

Terme MTAL müdürlüğüne vekaleten atanan sayın Veysel KURT`a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

@Termemesem Terme

@Terme Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi