Terme Mesleki Eğitim Merkezi

ÇAY MAH. ENDÜSTRİ CAD. MESLEKI EĞITIM MERKEZI NO 2 TERME / SAMSUN
Vizyon
Hem diploma, hem meslek, Üretime güçlü destek. Kalkınmanın Temeli Üretim, Üretim İçin Mesleki Eğitim; TERME MESLEK EĞİTİM MERKEZİ, ÜRETİMİN GÜR SESİ
Misyon
Çırak ustasını geçmezse o sanat ölür kaidesince sanatıyla ustasını geçecek kendini geliştiren, maharetli, ahilik kültürünü özümsemiş, gelenek ile teknolojiyi birleştiren meslek elemanları yetiştirerek; ilçemizin, ilimizin ve ülkemizin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak.
.
Öğretim Şekli :TAM GÜN TAM YIL
Ulaşım
İlçe merkezine yürüme/dolmuş ile, il merkezine düzenli otobüs seferleri mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Terme ilçesinin merkezinde Çay Mahallesinde bulunan kurumumuz, denize ve ana yola yakın konumdadır.
İlçe merkezine 1 km, il merkezine 60 km
TEKNOFEST VE TÜBİTAK PROJE BAŞVURULARIMIZ MEVCUTTUR.
Proje Çalışmaları
OKULUM TEMİZ SERTİFİKASI, SIFIR ATIK TEMEL SEVİYE SERTİFİKASI, RİSK ALTINDAKİ ÇOCUK VE GENÇLERE YÖNELİK MESLEK BİLİNİ KAZANDIRMA VE İSTİHDAM DESTEĞİ, GÜNE BAKAN OKULLAR, İMECE, OKUL MERKEZLİ GELİŞİM, KÜTÜPHANESİZ OKUL KALMASIN PROJESİ, KİTAP TOPLAMA KAMPANYASI, MESLEKİ EĞİTİMİ YAYGINLAŞTIRMA (METYAP) PROJESİ, VB.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ERASMUS+MESLEKİ EĞİTİM PERSONEL VE ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ PROJESİ KAPSAMINDA KONSORSİYUM ÜYESİ.
Diğer Hususlar
TERMESEM ORGANİC BAZAAR; SINAİ MÜLKİYET HAKLARI KAPSAMINDA MARKA BAŞVURUMUZ TESCİL AŞAMASINDADIR.